Bogdan_Magheru Posted Tuesday at 10:45 PM Share Posted Tuesday at 10:45 PM 20 de romani tot suntem pe server, apreciez toate injuraturile de dragoste de la pretenasi. 1 Quote Boba Gett Bobo's Used Cars Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrSwatMan Posted Friday at 08:00 PM Share Posted Friday at 08:00 PM (edited) Salutari! Am jucat in perioada 2009-2014, mai e cineva de atunci? Cineva din Team Sideways, Downtown Connection/Procella? Se mai joaca lumea pe acest server? In vremurile bune erau in jur de 500 de playeri. Edited Friday at 08:14 PM by MrSwatMan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luca Posted yesterday at 07:14 AM Author Share Posted yesterday at 07:14 AM 11 hours ago, MrSwatMan said: Salutari! Am jucat in perioada 2009-2014, mai e cineva de atunci? Cineva din Team Sideways, Downtown Connection/Procella? Se mai joaca lumea pe acest server? In vremurile bune erau in jur de 500 de playeri. Salutare, Au trecut vremurile cu 400-500, acuma seara, la peak time se ating 150-160. Nu sunt multe factiuni din trecutul indepartat, insa inca mai sunt oameni care activeaza. Quote ga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdan_Magheru Posted yesterday at 02:53 PM Share Posted yesterday at 02:53 PM ca erau 500 sau 1000, tot faceai rp numai cu o persoana doua, sau in cazul gangurilor, stateam cate 20 dar faceau rp 2-3. daca vrei sa pierzi vremea, sa te distrezi, lsrp inca poate fi acel loc pentru tine Quote Boba Gett Bobo's Used Cars Link to comment Share on other sites More sharing options...
bainzz Posted 14 hours ago Share Posted 14 hours ago On 7/4/2025 at 11:00 PM, MrSwatMan said: Salutari! Am jucat in perioada 2009-2014, mai e cineva de atunci? Cineva din Team Sideways, Downtown Connection/Procella? Se mai joaca lumea pe acest server? In vremurile bune erau in jur de 500 de playeri. Salut! Acum am intrat si eu pe forum, am un coleg care a inceput sa joace gta v multiplayer rp si am zis sa intru pe contul vechi de lsrp. Adam Lombardi eram in downtown connection/procella, eram si tester, contul de forum era Raul™. Erau vremuri exceptionale! Ma gandeam acum daca sa mai intru sa vad care mai e treaba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Femto Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago 20 hours ago, luca said: Salutare, Au trecut vremurile cu 400-500, acuma seara, la peak time se ating 150-160. Nu sunt multe factiuni din trecutul indepartat, insa inca mai sunt oameni care activeaza. On 7/4/2025 at 11:00 PM, MrSwatMan said: Salutari! Am jucat in perioada 2009-2014, mai e cineva de atunci? Cineva din Team Sideways, Downtown Connection/Procella? Se mai joaca lumea pe acest server? In vremurile bune erau in jur de 500 de playeri. 13 hours ago, Bogdan_Magheru said: ca erau 500 sau 1000, tot faceai rp numai cu o persoana doua, sau in cazul gangurilor, stateam cate 20 dar faceau rp 2-3. daca vrei sa pierzi vremea, sa te distrezi, lsrp inca poate fi acel loc pentru tine 2 hours ago, bainzz said: Salut! Acum am intrat si eu pe forum, am un coleg care a inceput sa joace gta v multiplayer rp si am zis sa intru pe contul vechi de lsrp. Adam Lombardi eram in downtown connection/procella, eram si tester, contul de forum era Raul™. Erau vremuri exceptionale! Ma gandeam acum daca sa mai intru sa vad care mai e treaba. 1 Quote Yoshio "Josh" Miyazaki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdan_Magheru Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago da dumla dumla da, da dumla dumla da, made in romania nu vrea nimeni sa roleze romani tigani? Quote Boba Gett Bobo's Used Cars Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrSwatMan Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago 2 hours ago, Bogdan_Magheru said: da dumla dumla da, da dumla dumla da, made in romania nu vrea nimeni sa roleze romani tigani? Am facut odata asta... Aveam numele Vasile_Caramida :)) si am luat ban pentru trolling. Din cauza unui roman, care nu suporta acest gen de roleplay si tiganii. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdan_Magheru Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago vorbim cu @lucasa te lase in pace suntem 2 care rolam romani la momentul actual, eu si cu Madalin Oran ne vorbim daca vreti sa intrati cu noi in gasca Quote Boba Gett Bobo's Used Cars Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrSwatMan Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago 1 hour ago, Bogdan_Magheru said: vorbim cu @lucasa te lase in pace suntem 2 care rolam romani la momentul actual, eu si cu Madalin Oran ne vorbim daca vreti sa intrati cu noi in gasca Asta ar fi o solutie buna. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdan_Magheru Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago da pm daca vrei discord si vorbim Quote Boba Gett Bobo's Used Cars Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts