Jump to content

Discuții generale

luca
 Share

Recommended Posts

11 hours ago, MrSwatMan said:

Salutari! Am jucat in perioada 2009-2014, mai e cineva de atunci? Cineva din Team Sideways, Downtown Connection/Procella? 

Se mai joaca lumea pe acest server? In vremurile bune erau in jur de 500 de playeri.

Salutare, 

Au trecut vremurile cu 400-500, acuma seara, la peak time se ating 150-160. Nu sunt multe factiuni din trecutul indepartat, insa inca mai sunt oameni care activeaza.

ga

On 7/4/2025 at 11:00 PM, MrSwatMan said:

Salutari! Am jucat in perioada 2009-2014, mai e cineva de atunci? Cineva din Team Sideways, Downtown Connection/Procella? 

Se mai joaca lumea pe acest server? In vremurile bune erau in jur de 500 de playeri.

Salut! Acum am intrat si eu pe forum, am un coleg care a inceput sa joace gta v multiplayer rp si am zis sa intru pe contul vechi de lsrp. 
Adam Lombardi eram in downtown connection/procella, eram si tester, contul de forum era Raul™. Erau vremuri exceptionale!
Ma gandeam acum daca sa mai intru sa vad care mai e treaba.

20 hours ago, luca said:

Salutare, 

Au trecut vremurile cu 400-500, acuma seara, la peak time se ating 150-160. Nu sunt multe factiuni din trecutul indepartat, insa inca mai sunt oameni care activeaza.

On 7/4/2025 at 11:00 PM, MrSwatMan said:

13 hours ago, Bogdan_Magheru said:

ca erau 500 sau 1000, tot faceai rp numai cu o persoana doua, sau in cazul gangurilor, stateam cate 20 dar faceau rp 2-3.

daca vrei sa pierzi vremea, sa te distrezi, lsrp inca poate fi acel loc pentru tine

2 hours ago, bainzz said:

Salut! Acum am intrat si eu pe forum, am un coleg care a inceput sa joace gta v multiplayer rp si am zis sa intru pe contul vechi de lsrp. 
Adam Lombardi eram in downtown connection/procella, eram si tester, contul de forum era Raul™. Erau vremuri exceptionale!
Ma gandeam acum daca sa mai intru sa vad care mai e treaba.

• Clap 1

Yoshio "Josh" Miyazaki  

2 hours ago, Bogdan_Magheru said:

da dumla dumla da, da dumla dumla da, made in romania

nu vrea nimeni sa roleze romani tigani? 

Am facut odata asta... Aveam numele Vasile_Caramida :)) si am luat ban pentru trolling. Din cauza unui roman, care nu suporta acest gen de roleplay si tiganii. 

• CJ 1

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.