Ruskie Posted May 30, 2024 Share Posted May 30, 2024 ooooo ce zice baietii Quote GLEN PARK NIHILISM FRONT Link to comment Share on other sites More sharing options...
MobbingThru Posted May 31, 2024 Share Posted May 31, 2024 nu ma asteptam sa fim asa multi romani aici Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nori Posted May 31, 2024 Share Posted May 31, 2024 20 minutes ago, MobbingThru said: nu ma asteptam sa fim asa multi romani aici si inca cati eram inainte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luca Posted May 31, 2024 Author Share Posted May 31, 2024 On 5/22/2024 at 4:32 PM, notthedogman said: ma bucur ca dupa atatia ani, ro-rpisti au iesit din cusca. mai bine tarziu decat niciodata auzi ba bounter mai vi sa ne bati apai cred ca toti din lista aia jucam pe lsrp din 2019-2020. Quote ga Link to comment Share on other sites More sharing options...
SMOKEBE Posted May 31, 2024 Share Posted May 31, 2024 Salut tuturor! Am observat ca s a redeschis serverul de SAMP, și mi-a stârnit interesul serios. Am jucat pe serverul ăsta acum 10-15 ani, fără glumă. Unul dintre cele mai tari experiențe la un joc online. Sunt curios dacă este repopulat ca odinioară, ținând minte de un număr de peste 200-300 players constant. Se ocupă de ambele servere simultan? Stiu ca le-a fost foarte greu sa deschidă serverul de gta5, cu multe amânări. Apoi, nu știu câți au rămas sa joace, și mi-e greu sa cred ca au făcut acum 2 servere care sa reprezinte comunitatea asta la nivelul din trecut. Sunt prea multe informații pe discord/forum și îmi este greu sa trec prin toate să îmi fac o idee sau părere, așa ca dacă mă puteți lamuri v-aș fi recunoscător. Cu toate astea chiar m-aș reapuca de samp în timpul liber. Multumesc anticipat! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luca Posted May 31, 2024 Author Share Posted May 31, 2024 Hypeul e mai mult pe samp acum. Se strang cate 400 de jucatori lejer. 1 hour ago, SMOKEBE said: Salut tuturor! Am observat ca s a redeschis serverul de SAMP, și mi-a stârnit interesul serios. Am jucat pe serverul ăsta acum 10-15 ani, fără glumă. Unul dintre cele mai tari experiențe la un joc online. Sunt curios dacă este repopulat ca odinioară, ținând minte de un număr de peste 200-300 players constant. Se ocupă de ambele servere simultan? Stiu ca le-a fost foarte greu sa deschidă serverul de gta5, cu multe amânări. Apoi, nu știu câți au rămas sa joace, și mi-e greu sa cred ca au făcut acum 2 servere care sa reprezinte comunitatea asta la nivelul din trecut. Sunt prea multe informații pe discord/forum și îmi este greu sa trec prin toate să îmi fac o idee sau părere, așa ca dacă mă puteți lamuri v-aș fi recunoscător. Cu toate astea chiar m-aș reapuca de samp în timpul liber. Multumesc anticipat! Quote ga Link to comment Share on other sites More sharing options...
otfdan Posted June 1, 2024 Share Posted June 1, 2024 va iubesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SMOKEBE Posted June 1, 2024 Share Posted June 1, 2024 13 hours ago, luca said: Hypeul e mai mult pe samp acum. Se strang cate 400 de jucatori lejer. Care mai sunt pașii? Am înțeles, dintr-un scurt look around, ca poți să îți procuri cu ușurință o casă/ business acum la început de drum. Iar de cont, presupun ca același proces este, cont creat online cu întrebările despre roleplay și regulile comunității. Tu pe care server joci? Este cineva de aici implicat în sv de samp? Dacă da, ce recomandați? Eu am făcut roleplay în facțiuni ilegale, în mare parte costa nostra, prison, etc Apropo, este vreunu care a jucat acum 10-15 ani? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luca Posted June 1, 2024 Author Share Posted June 1, 2024 26 minutes ago, SMOKEBE said: Care mai sunt pașii? Am înțeles, dintr-un scurt look around, ca poți să îți procuri cu ușurință o casă/ business acum la început de drum. Iar de cont, presupun ca același proces este, cont creat online cu întrebările despre roleplay și regulile comunității. Tu pe care server joci? Este cineva de aici implicat în sv de samp? Dacă da, ce recomandați? Eu am făcut roleplay în facțiuni ilegale, în mare parte costa nostra, prison, etc Apropo, este vreunu care a jucat acum 10-15 ani? Majoritatea jucam acum pe SAMP. Eu sunt in Sheriff's Department momentan. Cu afacerile e mai greu cred ca e baza de date veche si nu stiu daca si-au primit wipe. Quote ga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakeshore Strangler Posted June 1, 2024 Share Posted June 1, 2024 🇷🇴🇷🇴🇷🇴 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darius94 Posted June 2, 2024 Share Posted June 2, 2024 On 5/27/2024 at 7:24 PM, Koehler said: Ooo ce mai face fratele Darius? Toate bune, am zis sa vedem pe cine mai recunosatem, cum e domn' Craciun ? fratele de nume 🤣 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazPeBune Posted June 6, 2024 Share Posted June 6, 2024 Ba baietii care vreti in factiune de romani, imi lasati mesaj, hai pup. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barter 6 Posted June 7, 2024 Share Posted June 7, 2024 lets gooo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
catalinb Posted June 28, 2024 Share Posted June 28, 2024 ce ziceti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioSRC Posted July 3, 2024 Share Posted July 3, 2024 mama smr daca m am mai bucurat vreodata la un sv de samp cand am vazut ca s a deschis inapoi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts