Jump to content

Discuții generale

luca
 Share

Recommended Posts

On 5/22/2024 at 4:32 PM, notthedogman said:

ma bucur ca dupa atatia ani, ro-rpisti au iesit din cusca. mai bine tarziu decat niciodata

auzi ba bounter mai vi sa ne bati

apai cred ca toti din lista aia jucam pe lsrp din 2019-2020.

ga

Salut tuturor! Am observat ca s a redeschis serverul de SAMP, și mi-a stârnit interesul serios. Am jucat pe serverul ăsta acum 10-15 ani, fără glumă. Unul dintre cele mai tari experiențe la un joc online. Sunt curios dacă este repopulat ca odinioară, ținând minte de un număr de peste 200-300 players constant. 

Se ocupă de ambele servere simultan? Stiu ca le-a fost foarte greu sa deschidă serverul de gta5, cu multe amânări. Apoi, nu știu câți au rămas sa joace, și mi-e greu sa cred ca au făcut acum 2 servere care sa reprezinte comunitatea asta la nivelul din trecut. 

Sunt prea multe informații pe discord/forum și îmi este greu sa trec prin toate să îmi fac o idee sau părere, așa ca dacă mă puteți lamuri v-aș fi recunoscător. Cu toate astea chiar m-aș reapuca de samp în timpul liber.

Multumesc anticipat!

Hypeul e mai mult pe samp acum. Se strang cate 400 de jucatori lejer. 

1 hour ago, SMOKEBE said:

Salut tuturor! Am observat ca s a redeschis serverul de SAMP, și mi-a stârnit interesul serios. Am jucat pe serverul ăsta acum 10-15 ani, fără glumă. Unul dintre cele mai tari experiențe la un joc online. Sunt curios dacă este repopulat ca odinioară, ținând minte de un număr de peste 200-300 players constant. 

Se ocupă de ambele servere simultan? Stiu ca le-a fost foarte greu sa deschidă serverul de gta5, cu multe amânări. Apoi, nu știu câți au rămas sa joace, și mi-e greu sa cred ca au făcut acum 2 servere care sa reprezinte comunitatea asta la nivelul din trecut. 

Sunt prea multe informații pe discord/forum și îmi este greu sa trec prin toate să îmi fac o idee sau părere, așa ca dacă mă puteți lamuri v-aș fi recunoscător. Cu toate astea chiar m-aș reapuca de samp în timpul liber.

Multumesc anticipat!

ga

13 hours ago, luca said:

Hypeul e mai mult pe samp acum. Se strang cate 400 de jucatori lejer. 

Care mai sunt pașii? Am înțeles, dintr-un scurt look around, ca poți să îți procuri cu ușurință o casă/ business acum la început de drum. Iar de cont, presupun ca același proces este, cont creat online cu întrebările despre roleplay și regulile comunității.

Tu pe care server joci? Este cineva de aici implicat în sv de samp? Dacă da, ce recomandați? Eu am făcut roleplay în facțiuni ilegale, în mare parte costa nostra, prison, etc

Apropo, este vreunu care a jucat acum 10-15 ani? 

26 minutes ago, SMOKEBE said:

Care mai sunt pașii? Am înțeles, dintr-un scurt look around, ca poți să îți procuri cu ușurință o casă/ business acum la început de drum. Iar de cont, presupun ca același proces este, cont creat online cu întrebările despre roleplay și regulile comunității.

Tu pe care server joci? Este cineva de aici implicat în sv de samp? Dacă da, ce recomandați? Eu am făcut roleplay în facțiuni ilegale, în mare parte costa nostra, prison, etc

Apropo, este vreunu care a jucat acum 10-15 ani? 

Majoritatea jucam acum pe SAMP. Eu sunt in Sheriff's Department momentan. Cu afacerile e mai greu cred ca e baza de date veche si nu stiu daca si-au primit wipe.

ga

• 3 weeks later...
Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.